כורסאות סיעודיות המספקות פתרון נוחות איכותי
מהן כורסאות סיעודיות? כורסאות סיעודיות מאפשרות לכם ליהנות מתנוחות נוחות במיוחד, ובעיקר בריאות ויציבות שלא יסכנו את הגב, האגן ועמוד השדרה, ויישמרו כאלה לאורך זמן ממושך. כיצד תזהו אותן? מה נותן להן את הגושפנקא שהן על תקן "סיעודיות"? אלה הפרטים שתצטרכו לבדוק כדי לאשש זאת.
התאמה למידות האדם הסיעודי
האדם שזקוק למנח ישיבה סיעודי צריך לקבל אחד שמתאים למידות שלו. איך בודקים זאת? על פי מיקום הרגליים. אם הרגליים על הקרקע בזווית 90 מעלות, הכורסא מתאימה למידותיו. אם הרגליים באוויר, היא גבוהה מדי. אם הרגליים נדחסות והירכיים עולות לכיוון בית החזה, הכורסא נמוכה מדי. תנאי ראשוני אשר יגרום לרהיטים כמו כורסאות סיעודיות להצדיק תואר זה הוא התאמה מושלמת של הרגליים בזווית 90 מעלות כאשר הכורסא נמצאת במנח ישיבה סטנדרטי (ולא במנח שכיבה או קימה).
נוכחות של תקן שמונע שקיעה כערסל
שקיעת רהיט בד או עור כמו ערסל היא מצב לא בריא ולא בטיחותי. על כורסא כזו פשוט אסור לשבת. זו סכנה בטיחותית מן המעלה הראשונה שתסב לכם בעיות גב ויציבה רבות בעתיד. לצערנו, ראינו יותר מדי מקרים בהם אנשים הרסו כך את רהיטים במו ידיהם כשהם לא הקפידו על התאמה למשקל הנכון והושיבו אנשים בעלי משקל חורג שגרמו לקריסה. תקן N.S מונע מצב זה ומאפשר לכם להושיב כל אחד בבטחה. כשאנשים יושבים על כורסאות סיעודיות שיש להן N.S הם מרגישים כמשקל נוצה ללא קשר למשקל שלהם.
מגוון רחב של תנוחות ומנחים
כמובן שהיתרון הגדול ביותר של כורסאות טלויזיה סיעודיות, שלמעשה מהווה את סימן ההיכר לאיכות-מהי, הוא נושא התנוחות והמנחים. ריבוי תנוחות ייצור עבורכם יתרון משמעותי כמשתמשים: תנוחות ישיבה, שכיבה, שינוי זווית מנח הראש או מנח הרגליים ויצירת מנח קימה בו בסיס הישיבה מתכופף קדימה ומאפשר לכם תנופה בקימה שלכם. כורסאות שיש להן תכונות אלה ראויות ללא צל צילו של ספק להיקרא כורסאות סיעודיות. אלה כורסאות שבאמת משנות מציאות ומאפשרות לכם ליהנות מיציבות, נוחות, התאמה מושלמת למצבכם ושהייה בנוחות חסרת פשרות על רהיט היוקרה. לזה קוראים קלאס ולזו קוראים איכות.
|